Bloggpaus!

Hej förlåt mig för att jag inte har bloggat men jag har inte hunnit och orkat så nu tar jag en bloggpaus! Ha det gött //Elin ;{)

Veckans tips nr1!

Hej nu kommer det första inlägget av veckans tips! Det är.............. NTAN CAT SPELET!
Det är bara BÄST! Alla ni som läser detta måste testa det!
Det går ut på att man ska äta hamburgare och glass och inte äta grönsaker, och försöka att inte ramla ner. Man springer på svarta plattor ochman måste hoppa ibland. Man hoppar på z och speèdar på x. När det kommer en grönsak så kan man speèda på dom och då så får man poäng. Ni kan trycka här och så kommer ni till den sidan. Hare bra och testa spelet.
Såhär ser det ut, man ska ta hamburgarna.

Teee!!

Hejsan idag har jag varit med Elli och vi har hållit försökt att fixa med en film som vi gjorde igår. Fast det gick inte så bra... Men sen så gjorde vi en ny film (eller börja), juste idag så börja ju skolan och det var vell helt okej.
Nu sitter jag och driker en stor kopp te och tittar på tv. Hare bra!

Alnö

Hellu förlåt mig för dålig uppdatering men i torsdags så åkte jag till Alnö (en gammal vulkan ö (coolt va om ni inte tror det så har jag bevis, ni får se senare) som ligger vid sunsvall och som jag flytta till när jag var ett och flytta ifrån när jag var tre) och hälsa på våra kompisar.
Idag har jag varit med Elli och Tilda och vi gick ner på stan vid tolv och sen så när vi kom hem så färga vi håret på Elli. Sen så skulle Tilda på en innebandy mach så nu är jag bara med Elli.
Jag lägger upp en bil på det jag köpte senare. Men nu så får ni en bild från we<3 it.

      

Bild från WE♥ITLugnet

Hej idag har jag varit med Elli och Tilda. Sen vid ett så åkte vi till lugnet ochbada med Josse och Lina. Vi var där till typ kl kvart över fyra. Sen så åkte vi hem (fast Tilda hade träning). Just nu sitter jag och väntar på att Josse ska komma.
Juste jag var inne på becca design och titta lite och då hitta jag en jätte söt mobil hållare som var på rea som jag kanske ska köpa.
Här är dom

Godmorgon

Hejsan förlåt för att jag inte blogga igår men jag va med Tilda och jag hann inte då. Igår kväll var jag på Ellens och Ellis halloweenfest och den var kul.
Elli kom nyss och vi ska göra något idag. Nu vill jag jag inte skriva mer, hejdå!

RSS 2.0