Stan

Hej kom hem från stan med mamma för ca 45 min sen. Vi har köpt lite saker till min kusins dop på lördag. Med mig hem så fick jag en rosa rutig skorta och en mörk marinblå tubsjal.

Idag så har jag haft en lunch konsert på dalarnas museum, så jag och min lillasyster fick lov att äta med förskoleklass barnen (inte kul). 

Juste glömde säga att idag så kom Mathilda (den nya tjejen) och hon var snäll.
Men nu ska jag nog plugga lite, ha det bra //Elin
                                  Tubsjalen


                                   Skortan
 

och så här ser jag ut idag.

Not rävarna

Kom hem för ca 45 min sen, har varit och spelat fiol. Det var min första lektion med min nya orkestergrupp som vi har var tredje vecka. Våran orkester grupp har fått namnet: Not rävarna, fånigt va? Men jaja. Imorgon så kommer den nya tjejen Matilda som sagt och det ska bli as KUL! 
                                              Ha det bäst flodhäst //Elin :{D
 
                         
                           
                                            En bild som jag tog i sommras

Förlåt mig

Förlåt mig för att jag inte skrev igår och i förrgår, men nu ska jag göra det! Kom hem för ca en timme sen. Idag i skolan hade vi no, men det var inte vanlig no, för vi titta på lite bilder och gissa på vad!? Det var lungor och jag blir typ spyfärdig av bilder ur kroppen. Men nu kanske vissa tänker: men det är vell inte så farligt, MEN DET VAR DET! Vi tittade på vanliga lungor och lungor på en som röker (dom var alldelse svarta). Imorgon ska vi få en till i klassen! Det är en tjej som heter Matilda. Det är den första tjejen på jätte super länge sen en tjej började i våran klass. Men nu ska jag nog jobba lite matte. Hej svejs //Elin

                      
                             Jag idag: Tröja: Ginatricot 299  Byxor: Kappahl

Mobilskal

Har inte hunit blogga för att jag har varit på en origenterings tävling. Det gick rätt så bra.
Just nu sitter jag och gör om mitt mobilskal med Elli och Tilda. Lägger upp en bild på mobilskalet imorgon, men här får ni en bild på mig och Elli när vi fixar mobilskalen.  


Vi har startat en blogg där vi fixar ditt mobilskal. Så om du vill att vi ska fixa ditt så kan du maila oss på:  mobiltillbehorbyellinelin@hotmail.com, och sen så skikar du mobilskalet till oss. Bloggen heter: mobiltillbehorbyellinelin.blogg.se  Du kan antingen bestämma själv, eller så har vi en ide som vi mailar till dig så får du säga om du gillar det eller ej. Vi kommer också göra mobilsmycken. Mobilskalen kostar ca 50 kr och mobilsmyckena kostar ca 25 kr.

                    Ha det bra och hoppas att ni skickar in ett mobilskal till oss (adressen får du på mail) //Elin


Stan

Kom nyss hem från stan med Elli. Vi letade efter mobilskal till xperia x8 (enfärgade) och vi tittade i fem affärer men det fanns bara i en!? Och då var den för dyr :( Jag köpte dock inget men vi stannade på VÄRLDENS bästa glass ställe och köpte glass.

Vi skulle ha bakat en sockerkaka men det vart för sent. 

                                     så här ser jag ut idag (jag vet bilden är på snedden och lite suddig)
                                     dsc01182
                                                   Linne:? Byxor:?

                                  Lite senare lägger jag upp veckans tips. Ha det bra//Elin


24sep Lördag


Här får ni en bild från we♥it

E
lli kom nyss och vi ska.... göra något.
Ha det bra //Elin

Godmorgon!

Hej har just gått med i en tävling som man kan vinna två par lösögonfransar. Om du också vill vara med så kan du kolla på Rebeckas blogg som jag har länkat på sidan. Följ gärna hennes blogg.
Ha det bra kramar Elin
Så här ser dom ut om ni undrar.

Tjo

Hej detta blir ett snabbt inlägg efter som jag ska dusha nu. Ehh hinner inte skriva mer. Hejdå


Hej

Hej kom hem från skolan för ungefär 30 min, just nu sitter jag och tittar på vampyrskolan (hahaha) och äter äpple. Jag lägger upp en bild på mig senare. Ha det bra //Elin

Första inlägget!

Detta är mitt första inlägg på den här bloggen. I min blogg så kommer jag skriva om mitt vardagliga liv och lite annat :) Hoppas att ni kommer att följa min blogg. Men ni kan få lite snabb fakt om mig : Jag är elva år (fyller tolv den 6 oktober) och bor mitt i Falun med min mamma, pappa, lillasyster Alva och lillebror Eric. Jag har två kaniner och jag går i sexan. Jag gillar att orientera, spela fiol och vara med mina älskade vänner♥
Ha det gött //Elin

RSS 2.0